Internationale elever

At være international elev på Ryslinge Efterskole kan være noget for dig, der elsker sprog og kultur. Dig, der gerne vil på udveksling og danne et europæisk udsyn. Her vil du opleve undervisning med fokus på verden omkring dig og få styrket dine interkulturelle kompetencer.
Som international elev deltager du i skolens normale fællesaktiviteter (f.eks vinterfjeldsturen til Norge), men når der er udveksling med en europæisk skole, eller mulighed for et møde eller en konference med andre europæiske unge, er dit program i denne periode indrettet herefter.

Du har to fremmedsprog – engelsk samt enten fransk eller tysk på fortsætterniveau.
I engelskundervisningen kommer du til at tage en eksamen i Cambridge IGCSE (International General Certificate of Secondary Education). Det er en eksamen, der svarer til 10. klasses afgangsprøver i England, og som giver adgang til over 800 uddannelsesinstitutioner i 150 lande på verdensplan. Kort sagt; en eksamen, der åbner døre.

Skoleudveksling og globalt udsyn

Når Internationalt Team tager på skoleudveksling, kommer du til at opleve en anden kultur og et helt andet skolesystem. Du møder andre lokale og kommer faktisk til at bo privat hos din ”buddy” og vedkommendes familie. Du er afsted i en uge, hvor du for alvor får trænet dit sprog – udvekslingen foregår nemlig på engelsk, på enten en skole i Zottegem i Belgien eller på en skole i Nabburg i Tyskland. Når din buddy kommer til Danmark, så vil du være vært for denne på Ryslinge og hjemme hos din familie.

Ryslinge Efterskole er kommet med i det gode selskab af skoler, som arbejder med det europæiske uddannelsesprogram – ERASMUS+. 

Vi vil i de kommende år arbejde på at styrke dette samarbejde og på den måde være med til at forbinde den europæiske ungdom med det, vi kan bidrage med. 

Stærkt samarbejde inden for EU.

 

I januar 2023 blev Ryslinge som en af 12 efterskoler akkrediteret under EU’s Erasmus+ program. Det betyder, at vores international rejseaktiviteter bliver støttet af EU midler.

Engelsk på tværs af landegrænser

Ryslinge er både en EPAS (European Parliament Ambassador School) skole og medlem af et EU-støttet Erasmus projekt, sammen med skoler fra Frankrig, Tyskland, Belgien og Storbritannien. 

Praktisk

Økonomi. Læs mere HER