Undervisning

Vi brænder for vores undervisning i Ryslinge

På Ryslinge Efterskole er undervisningen en vigtig del af vores fællesskab! Vi tager vores undervisning og din personlige udvikling, både fagligt og menneskeligt, meget seriøst. Vi tror på, at du også har ambitioner og lyst til at udvikle dig!

Vi forventer, at du møder til undervisningen forberedt og med åbenhed. Til gengæld lover vi, at du møder en spændende og relevant undervisning hvor du og din udvikling er i centrum! Og ikke mindst – lover vi dig nærværende, levende, menneskelige og ambitiøse lærere!

Undervisning er ikke blot i dansk og matematik, men også vores linjer, valgfag, projektledelse, fortælletimer, rengøring og køkkenvagter. På Ryslinge Efterskole oplever du den sprudlende og energiske linjelærer i din linjeundervisning og senere den samme lærer, med samme energi og engagement i din matematiktime.

Hvorfor – fordi vi elsker at undervise, inspirere og “flytte” dig!

Ryslinge Efterskole har kun 10. klasses elever

Skolens 151 elever er i den faglige undervisning delt op i tre teams med to klasser i hver. Eleverne i de tre teams har boglig undervisning sammen, mens linjefagene går på tværs af teams.

På teamet underviser din kontaktlærer i et eller flere af de boglige fag. På den måde kan du og din kontaktlærer komme til at kende hinanden rigtig godt, da I har mange forskellige berøringsflader i løbet af en dag. 

Til hvert team er også knyttet en vejleder, som hjælper dig på vej i dit uddannelsesvalg. Du kan læse mere om uddannelsesvejledning HER