Kontaktlærer

Det er vigtigt for os, at de unge mennesker føler sig hjemme på Ryslinge og altid har en tryg base her. Derfor bliver de allerede ved ankomsten tilknyttet en kontaktgruppe med 8-12 elever og en lærer. Kontaktgruppen bliver hurtigt et lille fællesskab, hvor der er plads til at diskutere, stille spørgsmål og vende stort og småt. Læs mere om kontaktgrupper HER.

Kontaktlæreren bliver elevens primære voksne; den, dit barn altid kan komme til, søge hjælp hos eller blot dele noget med. Helt konkret er kontaktlæreren med ved måltiderne, ved aktiviteter og når læreren er aftenlærer, ligesom der også arrangeres aktiviteter for kontaktgrupperne på og uden for skolen. 

Samarbejdet mellem kontaktlæreren og jer som forældre er vigtigt; kontaktlæreren er nemlig bindeleddet mellem hjemmet og skolen. Det gælder især i forhold til det sociale og trivselsmæssige, og den personlige nærkontakt medvirker at udfordringer ofte kan tages i opløbet, og vi som skole bedst muligt kan støtte og hjælpe dit barn, hvis der skulle opstå et behov.

Find kontaktinfo til lærerne HER

Glimt fra hverdagen

Det er svært at beskrive eller vise en hverdag på Ryslinge Efterskole, men herunder har vi alligevel prøvet at samle lidt billeder som giver en fornemmelse af hverdagen på en efterskole, hvor hverdagen aldrig er ens