Kontaktgrupper

Din kontaktgruppe er din trygge base. Dem du spiser med, løbende afholder kontaktgruppemøder med og taler om livet på skolen med. I kontaktgruppen kan du tale om det, der fylder for dig, dele dine sejre og bede om gode råd til efterskolelivet. Det er et lille, familiært forum, hvor du kan føle dig hjemme.

På Ryslinge Efterskole er elevgruppen delt op i kontaktgrupper med 8 – 12 elever i hver gruppe. Kontaktgruppen bliver sammensat på tværs af geografi, linjer og bosteder på skolen – her møder du måske elever, som er meget forskellige fra dig, og som du både kan spejle dig i og lære af.

Hver kontaktgruppe er tilknyttet en kontaktlærer. Du kommer til at lave mange ting med din kontaktgruppe – udover at spise de tre hovedmåltider sammen, er du også med til kontaktgruppemøde en gang om ugen, hvor der ofte bliver taget en status på efterskolelivet.

Den trygge efterskolefamilie

Kontaktgrupperne er et bærende element i din hverdag. Udover at være din trygge efterskolefamilie, er der også en række praktiske opgaver, du varetager med kontaktgruppen; fra rengøring på skolens områder til planlægning af fællesaktiviteter for de øvrige elever.

Vil du vide mere? 

Vidste du at

“Du er på samme team som alle fra din kontaktgruppe?"

Elevcitat

“Kontaktgrupper er ligesom en familie, vi finder et punkt at være fælles om”

Petra, årgang 22/23

Kom vi ikke hele vejen rundt om kontaktgrupper?

Sidder du med spørgsmål, kan vi måske hjælpe dig hurtigt videre. Herunder finder du relevante spørgsmål og svar.

Det er et godt spørgsmål! Det tager tid at lære mennesker at kende, men det er klart at kontaktgruppen er den lille familie, hvor du hurtigt lærer navnene og personlighederne at kende.

Du mødes med din kontaktgruppe dagligt med måltiderne. Derudover er der et ugentlig kontaktgruppemøde, hvor din k-lærer deltager. 

Den første skoledag mødes du umiddelbart efter den fælles velkomst, som altid er hyggelig og højtidelig, med din kontaktgruppe.