Projektledelse

En uddannelse for alle

Alle laver projekter. Små eller store. Nogle projekter opstår helt spontant, og andre er planlagt ned til den mindste detalje. Det er leg, det er fordybelse, og det er lyst! På Ryslinge Efterskole taler vi ikke bare om det. Vi gør noget ved det. Derfor har du sammen med alle dine kammerater faget projektledelse – en uddannelse til livet.

Projektledere fra Ryslinge skaber fremtiden

På Ryslinge Efterskole vil vi, at du mærker lysten til at gøre en forskel, til at fordybe dig og tro på dine egne og andres evner. Det sker i mødet med dine kammerater, dine lærere og den verden, der venter på dig udenfor efterskolen. Og i allerhøjeste grad med vores projektlederuddannelse. 

Hvorfor er projektledelse vigtigt?

Ryslinge Efterskole er et sted, hvor elever dannes til at være aktive samfundsborgere. Et sted, hvor handlemod og skabertrang er omdrejningspunkt. Du får erfaring med at handle på dine ideer, tage ansvar og gøre en forskel sammen med andre. 

Vi har skabt en projektlederuddannelse, som åbner dine muligheder for at gøre noget med din viden og at turde sætte noget i gang. Du vil opleve, at uddannelsen gennemsyrer hele efterskoleåret med nye måder at tænke og handle på, f.eks. i klassen, på linjefaget, om aftenen og i weekenden. 

Elevcitat

“Fedt med en ny måde at arbejde på med lærere, som ved, hvad de laver”

Lau, årgang 22/23