Jonas Kragslund

Køkkenchef

Hvorfor er jeg her:

Fordi Ryslinge Høj- og Efterskole er en helt fantastisk arbejdsplads med et helt specielt sammenhold. Noget af det, der har glædet mig allermest ved at ”komme på efterskole”, er, hvor fedt og inspirerende jeg synes det er at have de unge mennesker med i køkkenet og arbejde sammen med dem. At have muligheden for at være med til at udvikle og danne eleverne og give min kærlighed og glæde til god mad, mit fag og det gode måltid videre til vores elever. Det sætter jeg stor pris på. I dette job har jeg mulighed for at kunne gøre en forskel for andre mennesker. 

Når jeg har fri:

Bruger jeg tiden med familie og gode venner, hvor jeg hygger mig med at forkæle gæster med god mad i lidt mindre portioner end på skolen, hvor der så kan kræses lidt mere for detaljen. Jeg elsker outdoorlivet med min kajak, telt eller shelter og mad over bål og tager gerne afsted flere dage i det fri, både sommer og vinter, når der er mulighed for det, og der skal kobles lidt af. Engang imellem hopper jeg også i løbeskoene for at komme en tur i skoven. Derudover holder jeg meget af at bruge tid på min vinylsamling gerne i selskab med et godt glas vin eller en god kop kaffe.