Sune Vesterlund Larsen

Viceforstander

MusikProjektledelseIdræt

Når jeg har fri:
En stor del af min fritid er jeg sammen med min kone og vores to drenge, Matti som er fra februar 2016 og Isak som er fra juli 2019. Vi bor i hus i Odense, som vi løbende arbejder på at forbedre med nye idéer. Det kan være alt fra at udbygge terrasse med udendørs spabad til at anlægge ny have.

Hjemme er huset fyldt med instrumenter og et lydstudie. Her producerer jeg numre for andre sangere og musikere. Jeg har sammen med en kammerat udgivet egen musik og været på turné. Jeg kan også godt lidt at gå til koncerter og festivaler. Både for at høre musikken, opleve stemningen, se teknikken og i det hele taget samværet med andre mennesker. I maj 2019 opstod Midtfyns Festivalen igen og det tog jeg initiativ til to år forinden og sidder nu som festivalleder.

Hvorfor er jeg her:
Jeg var med til at starte Ryslinge Efterskole op i 2009. Inden da var jeg 7 år i folkeskolen. Jeg elsker det som en efterskole kan gøre ved mennesker på blot 10 måneder. Man kommer hurtigt tæt på hinanden, lærer sig selv og andre rigtig godt at kende og bliver ligesom en stor familie. På Ryslinge Efterskole er der højt til loftet og plads til alle, og for os er målet at skabe det allerbedste år for alle elever. Om det er at undervise i musik eller projektledelse, så holder jeg af samværet med elever. Jeg holder af at følge hver elev gennem lærerig undervisning, sjove stunder og dybe samtaler.