Livet på RYE

Du skal være den bedst mulige udgave af dig selv

Det at gå på efterskole er et fælles projekt, som skal lykkes. Der skal være plads til, at hver eneste af jer som mennesker får gode muligheder for at udleve jeres drømme. Samtidig må det aldrig gå ud over jeres kammeraters drømme. På den måde bliver vi gensidigt afhængige af hinanden, fordi vi alle sammen skal være her.

Og vi er forskellige som mennesker, meget forskellige. Derfor vil I også opleve at blive behandlet forskelligt, ellers ville I jo blive ens. Det handler om at tro på, at vi alle er rundet af noget forskelligt, og denne forskellighed kan bruges som en styrke.

For os handler det om at lære vores elever om det bedste i jeres liv. Vi vil stimulere nysgerrigheden for morgendagen, og vi vil stimulere til, at man som menneske gør en forskel. Med andre ord: Det er umagen værd at gøre sig umage med sit liv.

Vi vil gerne signalere, hvor vigtigt det er at blive pilot i sit eget liv. At gøre sig tanker om, hvad man holder af - hvad man håber på - hvad man frygter - hvad man tror eller ikke tror, er ikke kun til gavn for én selv, men også for andre.

Vi glæder os til at gøre os umage med dit skoleår og give dig oplevelser du aldrig glemmer.