International Class

Velkommen til Ryslinge International Class

Verden bliver med hastige klik mindre - på Ryslinge Efterskole bliver din fremtid større!

Ryslinge International Class giver dig muligheden for, at du kan få et energisk efterskoleophold i et fagligt stærkt internationalt miljø og opleve verden gennem mødet med andre kulturer.

I Ryslinge International Class undervises du i “International English”. Vi går væk fra det danske FP10 pensum og lægger meget vægt på emner, der har med den internationale verden at gøre; samfundsmæssigt, historisk, politisk. Der vil også være mere tid til at fordybe dig i kulturen af de lande som du kommer til at besøge i løbet af året. Forløbet afsluttes med den Cambridge IGCSE eksamen, der giver et internationalt akkrediteret certifikat om dine sprogkompetencer.

Cambridge IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) kan sammenlignes med “the English GCSE exam”, dvs. hvad der svarer til afgangsprøven i UK. Hvis du består eksamenen, får du adgang til 800+ uddannelsesinstitutioner i 150 lande over hele verden.

Hvis du vælger Ryslinge International Class, vælger du et særligt fokus på

Sprogfag:

• Udover engelsk, enten fransk eller tysk som fortsættersprog.
  • Engelskundervisning indholdsmæssigt rettet mod den internationale dimension.
  • 60 min. ekstra engelskundervisning om ugen, i almindelige uger.
  • Cambridge IGCSE-prøven (og altså ikke FP10 engelsk).

Læring gennem rejser (en sprogrejse i efteråret og en kulturrejse i foråret):

• En sprogrejse i Europa
  • En kulturrejse til enten Marokko eller Korea
  • En fælles vinterfjeldstur med resten af skolen i Norge

Udveksling/værtsrollen varetages ved internationalt besøg.

Krav

I Ryslinge International Class skal du være indstillet på at ville interessere dig for den globale verden du er en del af, men først og fremmest er det vigtigt, at du er en dedikeret og interesseret studerende.

Prisen for Ryslinge International Class vil i skoleåret 2017/2018 være 2500 DKK pr. uge inklusiv alle rejser!

Welcome to Ryslinge International Class

When attending the RIC you can enjoy all the benefits of a year at Ryslinge Efterskole and in addition acquire Cambridge University's International General Certificate of Secondary Education also known as the IGCSE-exam. If you pass the exam it will give you access to 800+ educational establishments in 150 countries worldwide. The IGCSE is comparable with an English O-level exam.

Language:

• We encourage our students to learn several foreign languages (e.g. German and/or French)
  • We aim to include cultural awareness, political studies and global topics as such in the teaching of English (e.g. through debates, news etc.)
  • 60 minutes extra English classes weekly
  • All students take the ordinary Danish FP10 exam in English as well as the Cambridge IGCSE certificate in English

Learning through travels (a language trip in the autumn and a cultural trip in the spring)

• A language trip to Strasbourg
  • A cultural trip to Morocco
  • A joint winter trip with the rest of the school

Students will host whenever we have foreign guests.

Requirements
Attending the RIC means that you have to do more homework, but first and foremost that you are a dedicated and interested student.

In 2017/2018 the price for Ryslinge International Class will be 2500 DKK pr. week, including all travels!