Tysk

Tysk er det vigtigste fremmedsprog for dig

Vil du have gode muligheder for job i fremtiden? Så skal du lære tysk! Tyskland er et af Danmarks største samhandelslande og der mangler altid mennesker der kan tale sproget!

Føler du dig, efter tre til fire år med tyskundervisning, stadig ikke i stand til at tale sproget? Hvorfor så stoppe efter niende klasse, når du på Ryslinge Efterskole har nogle fantastiske muligheder for at blive fortrolig med dette sprog?

Vores undervisning inddrager dig og dit sprog på en aktiv og legende måde. Vi taler tysk sammen i timerne, og det betyder ikke noget, om det du siger, er rigtigt! Bare det er tysk! For gennem brugen af alt det tyske, du kan, vil vi sammen skabe et undervisningsmiljø, hvor tysk er legende let!

Vi arbejder også skriftligt i tysk. Vores skriftlighed kan til tider være meget virkelig, da vi kommunikerer på mail eller Facebook med unge i tysktalende lande, eller i et forum hvor vores fælles sprog er tysk. Og tænk...måske skal vi besøge dem på vores forårsrejse!

Vi afslutter tyskundervisningen med 10. klasseprøven, hvor der både er en mundtlig og skriftlig del. Og måske skal tysk være dit andetsprog, hvis du skal på gymnasiet! Men det er først til senere...