Ryslinge-modellen

I Ryslinge nøjes vi ikke med at tale om vores drømme, vi gør dem til virkelighed!

Vi har derfor udviklet Ryslinge-modellen, som er den procesguide, vi anvender, når du udvikler idéer og realiserer dem! Som elev får du din egen bog om Ryslinge-modellen og lærer at bruge den.

Ryslinge-modellen er en procesguide, som hjælper elever med at iværksætte og lede kreative projekter. Modellen guider eleverne igennem fem faser:

1. Samarbejdsfasen
  2. Idéfasen
  3. Researchfasen
  4. Realiseringsfasen
  5. Formidlingsfasen

Ryslinge-modellen udfoldes både i en elevbog og på hjemmesiden ryslinge-modellen.dk.

Elevbogen kan anvendes som et opslagsværk af eleverne i deres projektforløb, og understøtter dem dermed der, hvor de befinder sig i deres proces. Bogen er tilgængelig som PDF på ryslinge-modellen.dk.

Hjemmesiden er et supplement til bogen, og foruden udskriftsvenlige versioner af bogens værktøjer, er den udbygget med en lærerdel og en informationsside til vores samarbejdspartnere.