Hvorfor Projektledelse?

En uddannelse i udvikling

Skolens projekt har, allerede fra år ét, været at vi gerne ville lære vore elever at gå fra viden til handling.

Det har fået lov til at fylde meget i hele skolens hverdag, og det har udviklet sig til en projektlederuddannelse, hvor alle elever får erfaring med skolen i virkeligheden.

Det er en uddannelse i konstant udvikling og i konstant søgen efter de bedste og mest relevante værktøjer for vore elever. Vi har nu udviklet en projektmodel og udgivet en undervisningsbog, som samler de værktøjer, vi bruger i uddannelsen.

Hvorfor er projektledelse vigtigt?
Vi har skabt en uddannelse, som giver dig mulighed for at handle på din viden. En viden, som du har samlet gennem 10 års skolegang. Måske har du til tider har oplevet, at du kun skulle anvende din viden for at blive godkendt af læreren eller for at få en god karakter. Det er ikke godt nok! Derfor har vi gjort noget for at ændre det.

Du skal altså igennem en uddannelse, som åbner dine muligheder for at gøre noget med din viden og at turde iværksætte. Du vil opleve at uddannelsen gennemsyrer hele efterskoleåret med nye måder at tænke læring på.

Både i klassen, på linjefaget, i weekenden osv.

Når du senere skal ud og skabe dig en plads i samfundet, har du brug for værktøjer, som giver dig mod til at være kreativ og udvikle ideer til glæde for andre.

Det er demokratisk dannelse, det virker, og det skal prøves!