Velkommen til RYE

Er du klar til et af de bedste år i dit liv?

At vælge efterskole er en af de store beslutninger i dit liv.

Kig dig omkring på vores hjemmeside og falder det i din smag, så book en rundvisning, for du skal ikke vælge efterskole foran en computer.

Du skal på besøg og mærke det liv, der er. Først da ved du, om det er det rigtige valg for dig.

Ryslinge Efterskole har 4 områder, hvor vi skiller os lidt ud ift. andre efterskoler:

1. Der er 6 forskellige linjer på skolen og derfor mange elever med forskellige interesser. Det ser vi som en styrke, at du ikke kun møder nogen, der er ligesom dig.
  2. Da vi kun tilbyder 10. klasse er eleverne en lille smule mere modne end på andre skoler. Vi ser det på en naturlig interesse for demokrati, politik og filosofi, - alle fag vi tilbyder i rækken af valgfag.
  3. Ryslinge Efterskole har udviklet en model ”Ryslinge-modellen”, hvor du får redskaber og energi til at realisere ideer og projekter sammen med andre. Du bliver ført igennem en masse aktiviteter og forløb, som klæder dig på til dine egne ideer. I 2015 udgav skolen en undervisningsbog netop i Ryslinge-modellen, som bliver din arbejdsbog - både på skolen og videre i din ungdomsuddannelse.
  4. Mange af vores elever overvejer at tage en del af deres videre uddannelse i udlandet. Vi har derfor oprettet et spor, som arbejder mere internationalt. Alle elever på det spor har cambridgeengelsk, og der er en sprogrejse ekstra.

Derudover har vi et væld af undervisningstilbud og aktiviteter, som hører med til et godt efterskoleår.

Måske kommer du forbi hos os!

Måske vælger du en af landets andre 246 gode efterskoler.

Held og lykke med dit efterskolevalg!